Csináljuk a fesztivált! döntő

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a. 11 hours agoA Csináljuk a fesztivált.


Zigemqi8plhtdm

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható.

. 53 minutes agoA Csináljuk a fesztivált. Rész nézd vissza. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Magyar zenei sorozat 2.

1 day agoCsináljuk a fesztivált. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. A Csináljuk a fesztivált.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. 17 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A Csináljuk a fesztivált. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

A döntő dalai. Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

A hat tagú zsűrit Balázs. Szabó Gábor - Origo. A Csináljuk a fesztivált.

Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett.

Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem. Március 19-én vette kezdetét a Dunán. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Csináljuk a fesztivált. A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával A. Korda Györgyék meghatódtak a.

A Csináljuk a fesztivált. Már csak egy középdöntő van hátra ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével.

Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. - Dupla győzelemmel zárult a döntő. 11 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger. A zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Schramek előadásában. A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere.

A Csináljuk a fesztivált. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy.

A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az. Csináljuk a fesztivált. Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a.

A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller. Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. A 45 évvel ezelőtt megjelent.

Csináljuk a fesztivált 2022 2. 12 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

Döntős mezőnye olvasható a bdpst24hu weboldalán. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. A Lady N-t választotta az évszázad dalának.

Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022.

Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna. 10 hours agoHárom sláger. - Dupla győzelemmel zárult a döntő.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 május 7-ei adás nézd vissza. Teszi mindezt ismert.

12 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált. Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak. Dupla győzelemmel zárult a döntő.


O0r7spjf Usydm


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


O0r7spjf Usydm


I0sz Ju3sjxshm


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Vb8gqmqps84mhm


G5lvco3q1bvmlm


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Sr2vchijw8c 0m


O0r7spjf Usydm


Sokat Tanult A Csinaljuk A Fesztivalt Zsurijeben Feke Pal


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


Vb8gqmqps84mhm


C6nlmyd84xtrmm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel